top of page

De mama achter DraagGraag

De mama achter DraagGraag - DraagGraag

Ik ben Bieke Devreker, mama van een lieve kerel en een stoere meid. Mijn man is mijn steun en toeverlaat. Ik ben tevens de adoptiemama van een gekke podenco (hond). Samen met mijn leuke gezinnetje woon ik in Keiem (Diksmuide)

 

Al ruim voor ik zwanger was wist ik dat ik zou dragen als ik ooit kindjes had. Ik vond dat altijd zo mooi en teder toen ik een dragende mama of papa tegenkwam.

Tijdens mijn zwangerschap ben ik op zoek gegaan in de draagwereld. Ik werd er attent op gemaakt dat ergonomisch dragen heel belangrijk was. Toen ben ik gaan rondzoeken op internet en ben ik gestrand bij de mei tai, de rekbare doek en de ringsling. Dit waren onze draagsystemen de eerste 5 maanden. Toen zijn we overgestapt naar de geweven doek en hebben we ook het rugdragen leren kennen.


Daar ik ook honden lopen heb in huis was het echt een must dat we konden blijven wandelen in natuurgebied en dat zagen zowel mijn man als ikzelf niet zitten met een kinderwagen. En zo evolueerden doeken van iets praktisch naar een echte passie voor mij. 

 

Als zaakvoerdster van DraagGraag maar ook als mama van 2 kindjes, wil ik graag jonge ouders helpen in de wondere wereld van het dragen van baby's en peuters met behulp van draagdoeken en/of ergonomische dragers. Als gecertificeerde draagconsulente geef ik graag info omtrent het veilig en ergonomisch dragen van je kind, waarbij de aandacht uitgaat naar de natuurlijke houding en correcte ondersteuning. Ik maak u wegwijs in de markt van het bestaande gamma en kan ook voor de meer behoeftige baby's en kinderen u op weg helpen.

 

Hoewel ik mij constant bijschool, hieronder een greep uit de opleidingen die ik succesvol afgerond heb

- basis cursus via Trageschüle Dresden

- gevorderden cursus via Trageschüle Dresden

- Certificering via Trageschüle Dresden

- Certified instructor babycarryworkout/ babycarrydance via Bereka 

- Dragen van prematuur geboren baby's

 

Ik ben aangesloten bij “Draagconsulenten Vlaanderen”   draagconsulenten.be

 

Tel: 0496 / 055 210

 

Mail: Welkom@draaggraag.be

 

Facebook: DraagGraag Consulente

bottom of page