top of page

Consulten

Verfijningsconsult - DraagGraag

Als zaakvoerdster van DraagGraag maar ook als mama van 2 kindjes, wil ik graag jonge ouders helpen in de wondere wereld van het dragen van baby's en peuters met behulp van draagdoeken en/of ergonomische dragers. Als gecertificeerde draagconsulente geef ik graag info omtrent het veilig en ergonomisch dragen van je kind, waarbij de aandacht uitgaat naar de natuurlijke houding en correcte ondersteuning. Ik maak u wegwijs in de markt van het bestaande gamma en kan ook voor de meer behoeftige baby's en kinderen u op weg helpen.

 

Alle consulten zijn aangepast aan de vraag van de ouders. Hieronder zie je een paar consulten, maar wil je nog net iets anders, aarzel dan niet mij te contacteren via:

welkom@draaggraag.be

0496 055210

Prijs per consult is €50 per uur.

Ik geef een indicatie van de tijdsduur bij afspraak zodat je een idee hebt van hoe lang we bezig zullen zijn.

Betaling kan zowel cash als payconic ter plaatse na het consult.

Infomoment babydragen

Tijdens dit moment wordt uitleg gegeven over wat dragen juist inhoud. De juiste houding van de baby in de doek komt aan bod en de voordelen hiervan. Er zijn verschillende draagsystemen en deze worden allemaal gedemonstreerd. Een informatief consult is de ideale manier om de wondere wereld van het dragen te ontdekken.

Dit moment duurt ongeveer 1 uur

Individueel consult - DraagGraag

Workshop

Zijn jullie met een paar vrienden, vriendinnen of koppels die allen graag zouden leren knopen, dan kan dit in de vorm van een workshop. 

De knoop wordt vooraf gekozen in overleg met iedereen.

We werken stap voor stap zoals uitgelegd bij het knoopconsult, maar dan in groep in plaats van individueel. 

Een workshop kan van 2 tem 4 personen. We gaan zo'n 3u aan het werk met z'n allen.

 

Kadobon - DraagGraag
Informatief Consult - DraagGraag

Knoopconsult

Je baby dicht tegen je lichaam omhuld van een doek, zo zou je het knopen kunnen beschrijven. Maar er is natuurlijk meer dan enkel die doek rond je leggen, dit alles moet ook veilig en ergonomisch gebeuren.

De knoop wordt eerst gedemonstreerd en duidelijk uitgelegd waarna we samen gaan oefenen. Om de veiligheid te garanderen oefenen we op speciaal daarvoor voorziene poppen. Zijn we het beide eens dat het goed lukt, dan halen we je baby erbij. Onder mijn begeleiding doen we de knoop met je kleintje.

Lijkt dit consult iets voor jou, dan kun je dit consult boeken en gaan wij samen aan het knopen voor zo'n 2u. 

Ben je zwanger en wil je het knopen al in de hand hebben, dan kunnen we dit consult opsplitsen in 2 sessies van 1u. Zo kun je de knoop reeds aanleren voor de geboorte van je baby. Na de geboorte spreken we af voor een 2e sessie. Dan frissen we de knoop nog eens op en daarna begeleid ik je, samen met je baby om de knoop af te werken.

Workshop - DraagGraag

Kadobon

Ben je overtuigd van het positieve aan dragen, dan kun je iemand plezieren met een kadobon van DraagGraag. Dit is bijvoorbeeld een heel leuk kraamkado. Je bepaalt zelf de prijs.

bottom of page