Consulten

Verfijningsconsult - DraagGraag

Als zaakvoerdster van DraagGraag maar ook als mama van 2 kindjes, wil ik graag jonge ouders helpen in de wondere wereld van het dragen van baby's en peuters met behulp van draagdoeken en/of ergonomische dragers. Als gecertificeerde draagconsulente geef ik graag info omtrent het veilig en ergonomisch dragen van je kind, waarbij de aandacht uitgaat naar de natuurlijke houding en correcte ondersteuning. Ik maak u wegwijs in de markt van het bestaande gamma en kan ook voor de meer behoeftige baby's en kinderen u op weg helpen.

 

Alle consulten zijn aangepast aan de vraag van de ouders. Hieronder zie je een paar consulten, maar wil je nog net iets anders, aarzel dan niet mij te contacteren via welkom@draaggraag.be of 0496 055210

Informatief consult

Tijdens dit consult wordt uitleg gegeven over wat dragen juist inhoud. De juiste houding van de baby in de doek komt aan bod en de voordelen hiervan. Er zijn verschillende draagsystemen en deze worden allemaal gedemonstreerd. Na het overlopen van de draagmethodes krijgen jullie de mogelijkheidom deze onder mijn professionele begeleiding te ervaren. Tijdens het proberen wordt uitsluitend met draagpoppen gewerkt omwille van de veiligheid.

Wil je graag dit consult boeken, dan gaan we zo'n anderhalf uur aan de slag voor €50. Je kunt dit consult met meerdere mensen volgen (de prijs kunnen jullie dan onderling delen).

Een informatief consult is de ideale manier om de wondere wereld van het dragen te ontdekken.

 

Individueel consult - DraagGraag

Workshop

Zijn jullie met een paar vrienden, vriendinnen of koppels die allen graag zouden leren knopen, dan kan dit in de vorm van een workshop. 

De soort knoop wordt vooraf gekozen in overleg met iedereen.

We werken stap voor stap zoals uitgelegd bij het knoopconsult, maar dan in groep in plaats van individueel. 

Een workshop kan van 2 tem 4 personen. We gaan zo'n 3u aan het werk met z'n allen voor €120 per workshop

 

Kadobon - DraagGraag
Informatief Consult - DraagGraag

Knoopconsult

Je baby dicht tegen je lichaam omhuld van een doek, zo zou je het knopen kunnen beschrijven. Maar er is natuurlijk meer dan enkel die doek rond je leggen, dit alles moet ook veilig en ergonomisch gebeuren. Als gecertificeerd consulent begeleid ik jullie persoonlijk en individueel om dit te realiseren.

Vooraf kiezen we samen een knoop uit die we dan tijndens het consult stap voor stap aanleren.

De knoop wordt eerst gedemonstreerd en duidelijk uitgelegd waarna we samen gaan oefenen. Om de veiligheid te garanderen oefenen we op speciaal daarvoor voorziene poppen. Zijn we het beide eens dat het goed lukt, dan halen we je baby erbij. Onder mijn begeleiding doen we de knoop met je kleintje.

Lijkt dit consult iets voor jou, dan kun je dit consult boeken voor €70 en gaan wij samen aan het knopen voor 2u. 

Ben je zwanger en wil je het knopen al in de hand hebben, dan kunnen we dit consult opsplitsen in 2 sessies van 1u. Zo kun je de knoop reeds aanleren voor de geboorte van je baby. Na de geboorte spreken we af voor een 2e sessie. Dan frissen we de knoop nog eens op en daarna begeleid ik je, samen met je baby om de knoop af te werken.

Workshop - DraagGraag

Kadobon

Ben je overtuigd van het positieve aan dragen, dan kun je iemand plezieren met een kadobon van DraagGraag. Dit is bijvoorbeeld een heel leuk kraamkado. Je bepaalt zelf de prijs.